گل شکوفه گیلاس یا گل ساکورا با نام انگلیسی cherry blossom و نام علمی Prunus serrulata بومی مناطقی از ژاپن است.
گل های درخت ساکورا سفید و صورتی رنگ هستند که برای مدت کوتاهی در سال شکوفا می شوند.
فصل ساکورا در ژاپن یکی از مشهورترین رویدادها است که بخش مهمی از فرهنگ ژاپنی می باشد که در تور ژاپن نارون نیز این فصل برای سفر انتخاب می شود.
اطلاعات بیشتر در رابطه با گل شکوفه گیلاس
زمان شکوفایی شکوفه گیلاس:
به طور معمول، فصل شکوفه های گیلاس در ژاپن بسته به موقعیت و شرایط آب و هوایی از اواخر مارس تا اوایل ماه می شروع می شود. دوره گلدهی حدود یک تا دو هفته طول می کشد و زمان اوج شکوفه هر سال متفاوت است. هواشناسی ژاپن هر ساله یک پیشبینی از زمان ساکورا را ارائه میکند که چه زمانی می توانید شکوفههای گیلاس را مشاهده کنید.
نماد گل های ساکورا:
شکوفه گیلاس در ژاپن نماد زودگذر بودن یا ماهیت گذرای زندگی است. این موضوع نشان دهنده مفهوم دیرینه بودایی در فرهنگ ژاپنی است که به عنوان Mono No Aware و به معنی «هیچ چیز تا ابد باقی نمیماند» شناخته میشود.
جشنواره ی هانامی:
کشور ژاپن به سرزمین آفتاب شهرت دارد و یکی از مقاصد محبوب گردشگران است. فصل بهار در ژاپن مصادف با باز شدن شکوفه های گیلاس است. به مناسبت باز شدن این شکوفه ها در کشور ژاپن هر ساله جشن شکوفه های گیلاس برگزار می شود. نام دیگر این جشن هانامی است. شکوفه های صورتی و زیبای گیلاس به قدری منظره چشم نوازی در فصل بهار ژاپن ایجاد می کنند که خیلی از مسافران و گردشگران تمام برنامه های خود را به گونه ای تنظیم می کنند که بتوانند در فصل بهار به این کشور سفر کنند.
شاید این مقاله هم برای شما جذاب باشد.
خوراکی و غذاهای جشن هانامی:
در جشنها و رویدادهایی که مردم ژاپن برای پاسداشت جشن هانامی برگزار میکنند، خوراکیهای مخصوصی سرو میشود که اغلب آن ها تم بهاری دارند. این غذاها عبارتند از:
- شیرینی سه رنگ هانامی دانگو با چای سبز ماچا
- پودینگ با شیر شکوفه گیلاس
- دسر ساکورا موچی که با استفاده از شکوفههای گیلاس تهیه میشود.
- کوکی مادلین شکوفه های گیلاس
- سوشی چیراشی
- کیک سوشی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!