بنفشه

بنفشه آفریقایی از گیاهان بومی کشور تانزانیا و قسمت گرمسیری شرق آفریقا است. همچنین اطراف جنوب شرقی کنیا نیز این گیاه یافت می شود. این گیاه اولین بار توسط فردی به نام سنت پل شناسایی شده است.

جذابیت این گل آفریقایی نه تنها به دلیل گل های رنگارنگ و زیبایش است، بلکه به دلیل برگ های مخملی و کرکدار به رنگ سبز تیره و فرم آن است. در برخی مل های بنفشه آفریقایی، لبه های برگ سفید و روشن تر هستند. این گیاه حساس بوده و به مراقبت و توجه بیشتری نیاز دارد تا زمانی که موقعیت مناسب خود را پیدا کرده و به زندگی آرام خود ادامه دهد.

بنفشه آفریقایی در رنگ های سفید، صورتی، زرشکی، بنفش و ارغوانی دیده می شود.

نگهداری از بنفشه

آبیاری مناسب بنفشه:

خاک این گیاه را مرطوب نگه دارید و اجازه دهید که قبل از آب دادن به آن ریشه ها کمی خشک شوند و با آب دادن به شکوفه زدن تشویق شوند. و در دمای اتاق، آب دادن را از زیر شروع کنید و یک پلاستیک را زیر گلدان قرار دهید و اجازه دهید که گیاه آب را جذب کند. توجه داشته باشید که این کار نباید بشتر از 30 دقیقه طول بکشد. و از ریختن آب روی برگ ها اجتناب کنید زیرا باعث آسیب دیدگی به گیاهان می شود. و برای استفاده بهتر، سعی کنید که مستقیما گیاه را تغذیه کنید.

  •  زمانی که آب داده شده به گیاه بیش از حد سرد باشد، برگ های بنفشه آفریقایی شروع به فر خوردن می کند. و آب دادن از بالا به این گیاه نیز باعث لک شدن برگ ها می شود که این لک ها را به هیچ وجه نمی توان از بین برد.
  • از آب های کلر دار برای آب دادن به بنفشه استفاده نکنید. بعضی از کلرها برای فتوسنتز گیاه ضروری هستند اما بنفشه آفریقایی به مقدار بسیار کمی از آن نیاز دارد. و در نتیجه استفاده بیش از حد از آبی که کلر بالا دارد، باعث سوختگی برگ ها و گل ندادن گیاه می شود . اگر آب شما کلر دار است و هیچ منبع جایگیزینی ندارید. آب را در یک ظرف بریزید و اجازه دهید که کل شب را بیرون از یخچال باشند تا کلر آن ها از بین برود.

نور مناسب:

میزان نور جذب شده توسط بنفشه آفریقایی در سلامت آن اهمیت بسیاری دارد. آن ها به نور ملایم تا روشن ، غیر مستقیم و نور معمولی داخل خانه نیاز دارند. بنفشه آفریقایی مانند دیگر گیاهان برای فتوسنتز باید نور داشته باشد و فتوسنتز آن نیز اصولا بر عهده برگ ها و ساقه های سبز می باشد که کربن ، اکسیژن و هیدروژن ( به شکل کربن دی اکسید و آب ) را انتقال می دهد و آن را به انرژی مورد استفاده تبدیل می کند که به آن کربوهیدرات می گویند.

  • اگر نور به اندازه کافی به این گیاه نرسد، از گل دادن دست می کشد و برگ های آن روز به زرد می شود. و نور ناکافی برای این گیاه مضر است و نور زیاد نیز برای آن مشکلتی به وجود میاورد.
  • نور بیش از حد زیاد نیز می تواند لکه های قهوه ای روی برگ ها یا گل ها ایجاد کند.
  • بنفشه آفریقایی در صورت دریافت نور غیر مستقیم اما زیاد ، بهترین خود را نشان خواهد داد.

توجه داشته باشید که شدت و طول زمان نور خورشید در فصل های مختلف متفاوت است و در طول ماه های زمستان گیاه به نور بیشتری نسبت به همیشه نیاز دارد. و همچنین بسیار مهم است که گیاه را بچرخانید تا هر دو طرف آن به صورت یکسان و مساوی نور دریافت کند که اگر این کار را انجام ندهید، برگ ها به سمت نور خم می شوند و بزرگ تر می شوند.

مطالعه ی مقاله ی (کراسولا آتشین) را به شما پیشنهاد میدهیم.

دمای مورد نیاز:

دما، رطوبت و کیفیت هوا جزء فاکتورهای مهم برای رشد بنفشه آفریقایی است. که اگر این شرایط را در حالت مناسبی برای این گیاه فراهم کنید، بنفشه آفریقایی رشد بسیار عالی خواهد داشت. و عموما بهتر است که دمای محیط را 70 درجه فارنهایت نگه دارید و اجازه ندهید که دما به زیر 60 درجه یا بالای 80 درجه برسد. و همچنین نیابد گیاه را در محیطی قرار دهید که تغییرات دما در آن بالاست.

گل بنفشه آفریقایی

گالری تصاویر بنفشه

مقالات مشابه

نخل مرداب-smartpot.ir
سانسوریا-smartpot.ir
گل برفی-smartpot.ir
علت مرگ گیاهان-smartpot.ir
ریشه زاج آمریکایی-smartpot.ir
درخت لیمو-smartpot.ir
افرا ابلق-smartpot.ir
افرا ژاپنی_smartpot.ir
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سیزده =