بیماری های نخل زنگوله ای (یوکا)

گیاه یوکا، گیاهی است که می تواند هم در فضای باز و هم داخل آپارتمان نگهداری شود. این گیاه زیبا به کمبود نور، نور زیاد و مستقیم حساس است. در صورتی که این گیاه را در منزل نگهداری می کنید یا قصد خرید آن را دارید بهتر است بیماری های نخل یوکا را بشناسید و راه درمان آن ها را یاد بگیرید.

انواع بیماری های نخل یوکا

زرد و خشک شدن نوک برگ ها:

نخل یوکا محیط گرم را می پسندد اما اگر گرمای محیط از 35 درجه بیشتر شود، برگ های گیاه آسیب میبینند. به همین دلیل می توانید این گیاه را در منزل یا باغچه نگهداری کنید، اما اگر متوجه زرد شدن و خشک شدن برگ ها شدید باید بدانید که دمای محیط زیاد است. برای رفع این مشکل برگ ها را آبپاشی کنید و دما را برای آن متعادل کنید.

لوله شدن برگ ها، یکی از بیماری های یوکا:

تهویه ی نامناسب، رطوبت کم، خشک بودن محیط و تشنگی گیاه می توانند باعث لوله ای شدن برگ های گیاه شوند. گاهی علت لوله ای شدن برگ‌ های یوکا، وجود حشره یا آفت است. برای از بین بردن آفات باید از سمومی مانند سم سوین یا دیازینون استفاده کنید.

رنگ پریده شدن برگ ها:

این مشکل اصولا به دلیل زیاد بودن نور مستقیم ایجاد می شود. این گیاه به نور خورشید نیاز دارد اما نور مستقیم خورشید در هنگام ظهر باعث به وجود آمدن برخی مشکلات برای گیاه می شود.

مطالعه ی مقاله ی (نخل زنگوله ای) را به شما پیشنهاد می دهیم.

وجود نقاط رنگی روی برگ گیاه:

دلیل ایجاد این مشکل استفاده از مواد براق کننده شیمیایی بر روی برگ ها است. برای درمان این مشکل برگ ها را به وسیله ی اسفنج تمیز کنید.

دلیل و علت پژمردگی یوکا:

گاهی ممکن است متوجه پژمردگی و آویزان شدن برگ های یوکا شوید. علت اصلی پژمردگی گل یوکا و آویزان شدن برگ های آن، بزرگ بودن گلدان به نسبت اندازه ریشه ها است.

گالری تصاویر بیماری های نخل زنگوله ای

مقالات مشابه

طوقه خوار توت فرنگی_smartpot.ir
سیکلامن-smartpot
دیپلادنیا-smartpot
سینگونیوم-smartpot
بیماری آتشک-smartpot
اسپاتی فیلوم-smartpot
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + پنج =