بیماری های دیفن باخیا

گیاه دیفن باخیا بسیاز زیبا و محبوب اما در عین حال سمی است. این گیاه نگهداری آسانی دارد اما مانند سایر گیاهان گاهی مورد هجوم آفات و بیماری ها قرار می گیرد. بیماری های دیفن باخیا عبارتند از: زرد شدن برگ ها، کوچک شدن برگ ها و… .

انواع بیماری های دیفن باخیا

زرد شدن برگ دیفن باخیا:

این مشکل به دلیل وجود آفت پدید می آید، یک سری کنه های ریز قرمز موجب چنین مشکلی می شوند. برای رفع این مشکل باید گیاه را هر 2 الی 3 هفته با استفاده از سم های کنه کش اسپری کنید.

برخی از مواقع آبیاری زیاد و کمبود مواد مغذی باعث بروز این مشکل می شوند. به همین دلیل اگر برگ های پایینی گیاه زرد شدند، گیاه را با کود محلول در آب تقویت کنید.

پیرشدگی برگ:

دیفن باخیا یکی از مقاوم ترین گیاهان آپارتمانی است، زیرا تحت هر شرایطی به  مدت زمان زیادی زنده می ماند. اما نباید فراموش کنیم که این گیاه هم مانند هر موجود زنده ی دیگری نیز به تدریج دچار کهولت می شود که معمولا نیز برگ های زیرین این گیاه دچار زردی و افتادگی می شود. در این صورت می توانید برگ های قدیمی را هرس کنید تا مواد مغذی به برگ های دیگر برسد.

یکی از بیماری های دیفن باخیا، ریختن برگ ها:

علت های مختلفی برای این بیماری دیفن باخیا وجود دارد. در صورتی که برگ های پایینی می ریزند نگران نباشید زیرا با رشد برگ های جدید برگ های قدیمی میریزند. اما اگر برگ های جوان می ریزند مشخص است گیاه خاک ضعیف یا کمبود کودهای شیمیایی دارد. کود کلات آهن و کود سه بیست برای دیفن باخیا بسیار مناسب است.

کوچک شدن برگ دیفن باخیا:

  1. عدم استفاده از تقویت کننده: باید بدانید گیاهان، نیاز به غذا دارند که برای رفع این نیاز می توانید از انواع کود ها و تقویت کننده های مخصوص گیاهان آپارتمانی استفاده کنید تا از علت کوچک شدن برگ دیفن باخیا جلوگیری کنید.
  2. نور ناکافی: باید بدانید گیاه دیفن باخیا جز خانواده گیاهان کم نور است اما عدم وجود نور می تواند از علت کوچک شدن برگ دیفن باخیا باشد. برای جبران نور مورد نیاز گیاه، بهتر است هر چند روز یکبار گلدان به جایی که نور کافی دارد منتقل شود و یا به طور همیشگی در جایی قرار گیرد که نور کافی در آن محیط وجود داشته باشد.

سوراخ شدن برگ ها، یکی از بیماری های دیفن باخیا:

یکی دیگر از بیماری های دیفن باخیا، سوراخ شدن برگ های آن است.

این مشکل می تواند به دو دلیل وجود داشته باشد:

  • غبارپاشی در مقابل آفتاب.
  • وجود نوعی آفت که در این صورت باید از سم دیازینون استفاده کنید.

مطالعه ی مقاله ی (دیفن باخیا) را به شما پیشنهاد می دهیم.

لکه های سوخته برگ ها:

اگر گیاهتان را در آفتاب غبار پاشی می‌ کنید، احتمال دارد برگ‌ ها دچار لک شوند. باید این کار را در سایه انجام دهید.

دلیل رنگ پریدگی و سفیدی برگ‌ها دیفن باخیا:

کمبود مواد مغذی یا نور زیاد می توانند باعث بروز این مشکل شوند. در صورتی که این مشکل به دلیل نور زیاد به وجود آمده بود گیاه را به محلی با نور فیلتر شده منتقل کنید. در غیر این صورت به وسیله ی کود های کامل گیاه را تقویت کنید.

گالری تصاویر بیماری های دیفن باخیا

مقالات مشابه

طوقه خوار توت فرنگی_smartpot.ir
سیکلامن-smartpot
دیپلادنیا-smartpot
سینگونیوم-smartpot
بیماری آتشک-smartpot
اسپاتی فیلوم-smartpot
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 3 =