ژیمنوکالیسیم

نام علمی کاکتوس ژیمنوکالیسیم ( چانه)  Gymnocalycium mihanovichii و از خانواده ی Cactaceae میباشد. این گیاه بومی آرژانتین، پاراگوئه و مناطق گرمسیری است.

کاکتوس چانه به کاکتوس کلاه قرمز نیز معروف است و گل های این گیاه هیچ پرزی ندارند. این کاکتوس ها انواع متنوعی دارند و می توانند قد خوبی داشته باشند.

کاکتوس چانه را به عنوان کاکتوس بدون کلروفیل نیز میشناسند زیرا به راحتی رشد میکند اما به علت عدم انجام عمل فتوسنتز، عمر آن در انتهای دوران نهالی به پایان میرسد مگر اینکه بر روی نوعی کاکتوس دارای کلروفیل طبیعی پیوند زده شود.

گیاهان پیرتر گاهی در طول تابستان با گلهای صورتی گل میدهند، و بسیاری از افراد توپ رنگی را در بالای گیاه با گل اشتباه می گیرند، در صورتی که آن خود گیاه است.

نگهداری از ژیمنوکالیسیم

نور مورد نیاز:

گیاه کاکتوس در نور جانبی رشد خوبی دارد و از نور مستقیم لذت نمی برد و انتهای این گیاه نیز اغلب به نور علاقه مند است، پس آن را در محیط پر نور قرار دهید که البته نور بیش از حد زیاد نیز باعث از بین رفتن رنگ گیاه می شود.

آبیاری مناسب ژیمنوکالیسیم:

اصول آبیاری به نور و خاک بستگی دارد. بسته به آنها در فواصل مختلف به این صورت میتوانید آبیاری تان را انجام دهید.

بهار: هفته ای یکبار به مقدار زیاد.

تابستان: هفته ای دوبار هر بار همراه با بررسی خشک بودن خاک.

پاییز: هفته ای یکبار به مقدار زیاد.

زمستان: 20 الی 45 روز یکبار با توجه به خشکی خاک و بررسی وضعیت آب و هوایی.

خاک و کوددهی:

خاک این گیاه باید ارگانیک و غنی باشد و زهکشی خوبی داشته باشد. PH آن نیز باید در حد تعادل باشد و خاک میزبان این گیاه باید بیشتر در قسمت انتهایی آن باشد.

هرگز مجبور نیستید که کود دادن به این گیاه را به طور منظم انجام دهید اما کود دادن به آن به صورت ماهانه در فصل های بین فروردین تا شهریور مناسب است.

مطالعه ی مقاله ی (انجیر تیغی) را به شما پیشنهاد میدهیم.

تعویض گلدان ژیمنوکالیسیم:

عوض کردن این گلدان مخصوصا در فصول گرم کار ضروری است و برای عوض کردن گلدان این گیاه باید مطمئن شوید که خاک آن کاملا خشک باشد و به آرامی آن را از گلدان جدا کنید. همچنین باید خاک قدیمی را از ریشه ها کنار بزنید و ریشه های مرده را در این فرآیند جدا کنید. سپس قسمت های بیمار را جدا کنید. گیاه را در گلدان جدید قرار دهید و آن را با خاک جدید پر کنید.  گلدان را به مدت یک هفته خشک نگه دارید تا خطر پوسیدگی ریشه ها کاهش یابد. سپس آب دادن کم را به آن آغاز کنید.

گالری تصاویر ژیمنوکالیسیم

مقالات مشابه

کاکتوس آکانتوکالیسیوم
کاکتوس آکانتوکالیسیوم تیونانتوم
آستروفیتوم کاپوت مدوسا
کاکتوس سوزن حوا
آریوکارپوس کنفسیوس
لیپتوس
کاکتوس پیرمرد
آستروفیتوم کاپریکورن
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + بیست =