نخل ماداگاسکار

نام انگلیسی نخل ماداگاسکار Madagascar Palm و نام علمی ان Madagascar Palm است. این گیاه در واقع ی نخل نیست بلکه به دلیل شباهتی که با خانواده ی نخل ها دارد به ان نخل ماداگاسکار میگویند. این گیاه از خانواده ی Apocynaceae و بومی مناطق گرمسیری است.

نخل ماداگاسکار دارای ساقه هایی با تیغ های بلند و تیز که در دسته سه تایی از ساقه گیاه جدا شده است. این گیاه توانایی رشد تا ۶ متر را نیز دارد و می تواند به خوبی آب را درون ساقه های خود نگه دارد.

این گیاه برای رسیدن به ارتفاع 6 متر سال ها لازم است تا رشد داشته باشد. در فضاهای سبز نهایت ارتفاعی ک ممکن است از این گیاه مشاهده کنید 3 متر است که به ندرت اتفاق می افتند.

این ساکولنت دارای ساقه ای بلند و گوشتی است که با تیغ هایی پوشانده شده می باشد. برگ ها معمولا در قسمت بالایی تنه قرار می گیرند . این گیاه به ندرت چند شاخه می شود. معمولا در فضای داخلی خانه حداکثر ارتفاع این گیاه 1 تا 2 متر می شود.

نگهداری از نخل ماداگاسکار

مطالعه ی مقاله ی (ساگوارو) را به شما پیشنهاد میدهیم.

نور مورد نیاز:

نخل ماداگاسکار به نور زیاد و محیط روشن احتیاج است. نور مستقیم را تحمل کند به همین دلیل برای محیط‌ هایی مانند تراس مناسب است. البته نور زیاد و غیر مستقیم هم برای این گیاه مناسب است. اما در محیط های کم نور و سایه دارد این گیاه مناسب نیست زیرا در این شرایط رشد گیاه کم میشود و برگ ها زرد میشوند.

آبیاری نخل ماداگاسکار:

این گیاه به آبیاری زیادی نیاز ندارد و در فصول زمستان به دلیل سرد بودن هوا باید میزان آبدهی را نسبت به تابستان کمتر کنید.

در فاصله ی هر سری آبیاری اجازه دهید خاک گلدان به اندازه ی 3 الی 4 سانت خشک شده باشد.

رطوبت مورد نیاز نخل ماداگاسکار:

این گیاه از خانواده ی کاکتوس ها است و به رطوبت زیادی نیاز ندارد و رطوبت محیط برای آن کافی است.

دمای مناسب ماداگاسکار:

دمای مناسب برای این گیاه بین 10 تا 50 درجه سنتی گراد است و اما دمای زیر 10 درجه سانتی گراد برای این گیاه باعث سیاه شدن برگ ها، ریزش ان ها و پوسیدگی ساقه آن ها میشود.

خاک مناسب:

خاک مناسب نخل ماداگاسکار، خاکی با زهکشی بالا است زیرا نباید آب برای مدت زیادی در گلدان ین گیاه بماند.

گالری تصاویر نخل ماداگاسکار

مقالات مشابه

کاکتوس آکانتوکالیسیوم
کاکتوس آکانتوکالیسیوم تیونانتوم
آستروفیتوم کاپوت مدوسا
کاکتوس سوزن حوا
آریوکارپوس کنفسیوس
لیپتوس
کاکتوس پیرمرد
آستروفیتوم کاپریکورن
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + چهار =